Gratis Aanmelden

Neuken in sexy trans (41)

JosjeShe (41)

Hey hey, ik ben Josje en ik kom hier op zoek naar een lief die me terug gelukkig kan maken. Verder weet ik niet echt goed iets over mij te schrijven, dus laten we liever in persoon even kennis maken?

Maak contact met haar
  1. Naam: JosjeShe
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 12/07/1980
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neuken in sexy trans JosjeShe van 41
Lyanda30 (25)
★★★★☆
Op dit moment verkeer ik in een soort van identiteitscrisis.. Neig steeds meer naar shemale, maar voor de echte verbouwing plaats gaat vinden wil ik toch eerst ervaren hoe dat het bevalt.. En daar hoort ook de seks bij natuurlijk..
Sex met wulpse ladyboy
Lellebellen (28)
★★★★★
Een tijdje geleden kwam ik er toevallig achter dat mijn vriend me bedrogen heeft. Waarom weet ik niet, hij zei dat hij het spannend vond om iets achter mijn rug te doen. Tja, of dat het echt zo spannend is, weet ik niet en ik heb hem gedumpt hierom. Maar misschien kom ik daar nu wel achter als ik iemand vind waarmee ik ook spannende sex kan hebben.
Neuken met geile tranny
Jaccqui (35)
★★★★☆
Regelmatig stop ik een dildo, komkommer of ander voorwerp in mijn kontje en trek mezelf af maar heb veel liever dat jij het doet.
Neuken in geile shemale
IlvyHotty (31)
★★★★☆
Ik ben benieuwd of er mannen zijn die seks willen hebben met een shemale. Ik ben al een tijdje vrijgezel en zonder seks.
Neuken met wulpse shemale
Ikhebzoveelzin (36)
★★★★☆
Ik ben een vrouw met heel veel geile buien. Ik kan dan ook geen weerstand bieden aan een geil avontuur. Ben jij dan ook iemand die alleen zoekt naar geil avontuur en ook kan genieten van een lekker geil voorspel?
Contact met lekkere shemale
XDaniX (26)
★★★★★
Het lijkt mij maar niet te willen lukken om een man te vinden voor een heel erg geil avontuurtje. Ik weet dat ik niet moeders mooiste ben, maar heb wel een hart van goud en mijn pik doet meer dan goed zijn werk.
Sex met prachtige ladyboy
Anne-Wieke
★★★★★★★★★☆
Eenzame ladyboy zoekt lieve sex friend voor de fun en ook tegen de verveling. Laat me wat van je horen als je mijn foto leuk vindt :) Ik ben een beetje dominant ;)
Sexfriends met Anne-Wieke
Bastiaantje
★★★★★★★★★☆
Verlegen meisje met penis zoekt man die interesse heeft in een spannende relatie... Ik ben kalm van nature, maar ik heb ook een ondeugende kant... Nieuwsgierig? Ik wacht op je..
Relatie met Bastiaantje
Marlien
★★★★★★★★★☆
Ik ben een zeer vrouwelijke trans en ik heb een heel zacht lichaam, maar wel een lekkere pik voor je, van behoorlijk formaat. Ik zoek hier een hete sexfriend voor de fun
Sexfriends met Marlien
Marinke
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een lekkere man die mijn sex friend wil worden en me regelmatig in mijn kontje komt neuken. Zonder condoom en klaarkomen in mijn mond, kont of over mijn rug.
Sexfriends met Marinke
© 2024 trannyneuken.nl